Klik for alle bedømmelser

Et udsnit fra kundebedømmelser:

 

Klik på link for alle bedømmelser

Facade renovering

08-08-2013 - Per, Slangerup

Jeg havde kun positive oplevelser med Danibo-Byg. Der var god kommunikation gennem hele projektet. De havde en konkurrencedygtig pris, som blev holdt og ydermere holdte de deres tidsplan og var omhyggelige. Jeg vil gerne benytte dem igen

 

 

Bygherrerådgivning, omdisponering af rum

12-06-2013 - Helle, Skovlunde

Danibo-Byg har levet fuldt ud op til vores forventninger. Arbejdet er udført med utrolig stor præcision og kvalitet og vi har løbende haft en rigtig god dialog op opgavens udførsel. Danibo-Byg har deruodver skaffet os et troværidigt og værdifuldt netvæk til andre håndværkere, der kunne tage sig af de resterende delleverencer ifm. klargøring til nyt køkken. Alt i alt er vi meget tilfredse med Danibo-Bygs arbejde og vi kan på det varmeste anbefale andre at arbejde sammen med dem. Bedre håndværkere fås ganske enkelt ikke.

 

 

Renovering af indvendige vægge, ca. 18-20 m2

02-08-2013 - Bo, Farum

Vi var i gode og yderst professionelle hænder og vi fik objektiv råd og vejledning hvis vi skulle tage stilling til materialer og forskellige løsninger. Der bliver på ingen måde sprunget over hvor gærdet er lavest og vi er endt op med et flot resultat.

 

www.danibo-byg.dk Copyright 2013 © All Rights Reserved

Murerfirmaet Danibo-Byg I/S - CVR. nr. 33 74 19 36 - Hvedemarken 21, 3550, Slangerup

Tlf.: 27 26 49 01 - Email: kontakt@danibo-byg.dk